Fascination About سئو تکنیکال
Fascination About سئو تکنیکال
Blog Article
افزایش سرعت سایت با ۹ راهکار فوقالعاده بهبود سئو — بخش دوم
جزئیات این بخشهای بهینهسازی فنی را در ادامه میخوانید.
محل قرار گرفتن این تگ در هدر سایت است. در صفحات تکراری، این تگ را به صورت زیر قرار میدهیم.
این صفحات در پایگاه داده گوگل ثبت و سازماندهی میشوند. در نتیجه هر زمان که کاربر موضوعی را در گوگل جستجو کند، از طریق الگوریتم های گوگل، از میان صفحات مرتبط با همان موضوع، نتایجی برای کاربر نمایش داده میشود.
تفاوتی ندارد که از کدام نوع ساختار استفاده میکنید؛ انتخاب ساختار تحت کنترل شماست. اما باید توجه داشته باشید که پس از تصمیمگیری و انتخاب، از ساختاری یکشکل برای تمام وبسایت استفاده کنید.
اما متاسفانه یکی از اشتباهاتی که اکثر وبمستران مرتکب میشوند، این است که ساختار طبقیبندی شده سایت را از چشم کاربر پنهان میکنند.
در نظر داشته باشید که انتظار میرود شما پیش از شروع این دوره، با زبان انگلیسی آشنایی داشته و همچنین آموزش سئو تکنیکال سایت دارای مهارت جستجو باشید.
در مورد سئو سایت نیز همین مورد وجود دارد. ۳ راه پیش روی شماست:
گرچه از استراکچر دیتا برای محتوای سایت استفاده میشود، اما با توجه به این که باید به کد سایت اضافه شود، بدون ارتباط با سئو فنی سایت نیست.
علاوه بر این، امکان ارائه جزئیات محتوا و محصولات از این طریق برای شما فراهم میشود.
بروزرسانی: ۱ مهر ۱۴۰۲ مهدی محمدی به دنبال آموزش صفر تا صد سئو تکنیکال هستید؟
در پادکست زیر به توضیح دادهام نقشه سایت داینامیک و استاتیک چیست و کدام تاثیر بهتری در سئو دارد. سپس توضیح دادهام چگونه نقشه سایت داینامیک بسازیم؟
اقدامات فنی لازم را برای بهبود عملکرد و سرعت سایت شما انجام میشود.
در این صورت کاربر فقط به صدف هدف رسیده و سایر دستهبندیهای موجود در سایت را مشاهده نخواهد کرد. جالب است بدانید که گوگل برای تعیین رتبه یک صفحه، به ساختار کلی سایت توجه ویژهای دارد.